IT&Care

Wie zijn we en wat doen we


IT&Care ontwikkelt integrale softwareapplicaties die werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs ondersteunen op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid.

Wij hebben een passie voor IT met veel aandacht voor de ‘human touch’. Met die drive werken we met ons groeiende team van landelijk ongeveer 70 medewerkers met veel plezier aan de ontwikkeling van onze software.

Privacy en beveiliging


IT&Care werkt volgens hoge standaarden op het gebied van privacy en beveiliging van (persoons)gegevens. Zo zijn wij geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens en handelen wij – vanzelfsprekend – in overeenstemming met de regels uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Ook voldoet IT&Care aan de hoogste eisen op het gebied van procesbeheersing. Hiervoor zijn we ISO 9001-gecertificeerd. Daarnaast zijn we ISO 27001-gecertificeerd en beschikken we over de NEN 7510-certificering. Daarmee voldoen wij aan de maximale eisen op het gebied van procesbeheersing en bescherming van medische- en persoonsgegevens.

WERKEN BIJ IT&Care


Bij IT&Care werken we in een open cultuur met inspirerende collega’s, in een dynamische en professionele omgeving, waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

De organisatie is volop in beweging en onze medewerkers hebben de drive en ambitie om met elkaar de meest optimale resultaten te behalen op de gebieden van Informatie Analyse, Software Engineering, Applicatiebeheer en Software Architectuur.

Wil je graag werken bij IT&Care? Kijk hieronder in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@itandcare.nl.


Openstaande vacatures

Wilt u meer weten of een afspraak maken?


Bel ons: 040 – 26 01 200
E-mail ons: info@itandcare.nl