IT&Care

Wie zijn we en wat doen we


IT&Care ontwikkelt integrale softwareapplicaties die werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs ondersteunen op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid.

Wij hebben een passie voor IT met veel aandacht voor de ‘human touch’. Met die drive werken we met ons groeiende team van landelijk ongeveer 100 medewerkers met veel plezier aan de ontwikkeling van onze software.

IT&Care is onderdeel van HumanTotalCare.

Privacy en beveiliging


IT&Care werkt volgens hoge standaarden op het gebied van privacy en beveiliging van (persoons)gegevens. Zo zijn wij geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens en handelen wij – vanzelfsprekend – in overeenstemming met de regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

We zijn ISO 27001-gecertificeerd en beschikken we over de NEN 7510-certificering. Daarmee voldoen wij aan de maximale eisen op het gebied van procesbeheersing en bescherming van medische- en persoonsgegevens. Daarmee voldoen wij aan de maximale eisen op het gebied van procesbeheersing en bescherming van medische- en persoonsgegevens.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?


Bel ons: 040 – 26 01 200
E-mail ons: info@itandcare.nl